Особистий сайт Коваленка Сергія Івановича

Вівторок, 22.07.2025, 13:38

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | Головна | Додаток 1 | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід

Орієнтовний денний раціон людини

Сніданок

Салат з помідорів та огірків зі сметаною

Яйце

Сосиски

Хліб

Кава з молоком

 

100 г

1 шт.

2 шт.

2 шт.

200 г

 

299,36 кДж

612 кДж

1431,8 кДж;

964 кДж

629 кДж

Обід

 

 

Салат овочевий з олією

100 г

470 кДж

Борщ

250 г

1006 кДж

Рибні тюфтельки

100 г

1048 кДж

Хліб

2 шт.

964 кДж

Компот

200 г

629 кДж

Вечеря

 

 

Вареники з сиром

200 г

2095 кДж

Молоко

200 г

503 кДж

Сухарі

100 г

1299 кДж

Разом:

11950,16 кДж

Хімічний склад і калорійність деяких продуктів харчування (на 100 г їстівної частини)

Найменування про­дукту

Хімічний склад, г

Енергетич­на цінність (ккал/кДж)

білки

жири

вуглеводи

М’ясо та м’ясопродукти

Яловичина

19,0

19,5

-

166/697,2

Свинина

20,4

4,1

-

121/508,2

Баранина

16,2

15,3

-

209/877,8

Телятина жирна

18,1

6,8

-

137/575,4

Телятина нежирна

19,0

0,5

-

82/344,4

Курка

19,0

4,5

-

120/504

Курча

20,4

2,3

-

105/441

Печінка яловича

18,1

4,1

2,9

124/520,8

Ковбаса копчена

21,0

40,5

-

463/1944,6

Шинка

16,2

31,5

-

359/1507,8

Сосиски

11,4

17,5

0,4

212/890,4

Риба та морепродукти

Ікра зерниста

25,4

25,4

-

236/991,2

Оселедець солоний

18,9

18,9

-

200/840

Короп свіжий

15,2

15,2

-

93/390,6

Судак свіжий

18,1

18,1

-

81/340,2

Щука свіжа

17,9

17,9

-

79/331,8

Минтай

15,9

15,9

-

70/294

Молоко, молочні продукти, яйця, жири

Молоко

3,3

3,5

4,4

64/268,8

Кефір жирний

3,4

3,3

4,2

62/260,4

Вершки 20%

2,9

19,0

3,4

203/852,6

Сметана 25%

2,9

23,8

2,5

243,1020,6

Сир жирний

14,4

17,1

1,0

222/932,4

Сир знежирений

16,8

0,5

1,0

77/323,4

Сир 40%

22,6

20,0

3,4

292/1226,4

Молоко згущене з цукром

7,1

8,6

54,9

334/1402,8

Яйце (1 шт. — 50 г)

12,0

11,4

0,5

157/659,4

Масло вершкове

0,5

79,3

0,5

742/3116,4

Олія рослинна

94,8

882/3704,4

Маргарин

0,3

82,3

1,0

746/3133,2

Борошно, крупи, бобові, хліб

Крупа гречана

8,8

2,3

63,4

317/1331,4

Крупа манна

9,5

0,7

70,4

334/1402,8

Крупа вівсяна

9,1

6,0

61,0

343/1440,6

Крупа перлова, ячмінна

6,3

1,1

68,4

317/1331,4

Рис

6,5

0,9

72,8

334/1 402,8

Пшоно

8,4

2,3

65,4

324/1360,8

Макарони, вермі­шель

9,4

0,8

71,2

338/1419,6

Горох

15,7

2,2

50,9

293/1230,6

Борошно пшен. 1 ґатунку

9,4

1,0

70,0

335/1407

Борошно пшен. 2 ґатунку

9,8

1,3

68,4

333/1398,6

Крохмаль карто­пляний

0,7

80,5

333/1398,6

Сухарі пшеничні

10,5

1,2

68,4

335/1407

Хліб пшеничний

6,9

0,7

47,8

230/966

Хліб житній

4,7

0,7

39,2

187/785,4

Булка міська

6,6

2,3

27,9

245/1029

Овочі, гриби

Капуста

1,4

4,5

24/100,8

Картопля

1,4

19,0

84/352,8

Морква

1,0

7,4

35/147

Огірки

0,8

2,0

12/50,4

Помідори

0,8

3,2

17/71,4

Буряк

1,2

8,8

41/172,2

Цибуля ріпчаста

2,0

8,9

45/189

Кабачки

0,5

3,9

18/75,6

Баклажани

0,6

0,1

5,5

24/100,8

Гриби білі сушені

22,0

2,6

29,3

234/982,8

Горошок зелений

5,0

0,2

13,3

72/302,4

Кріп

2,5

0,5

4,5

32/134,4

Петрушка

3,7

8,1

45/189

Ягоди, фрукти, цитрусові й баштанні культури

Яблука

0,4

10,1

43/180,6

Груші

0,3

11,2

47/197,4

Абрикоси

0,5

11,0

47/197,4

Виноград

0,6

 

14,6

62/260,4

Родзинки

2,5

61,0

260/1092

Чорна смородина

0,9

 

12,1

Лимони

0,5

9,3

40/168

Мандарини

0,8

9,0

40/168

Кавун

0,5

7,7

33/138,6

Диня

0,6

9,6

42/176,4

Волоські горіхи

13,6

55,6

11,7

321/2608,2

Цукор, усілякі солодощі

Цукор

-98,9

406/1705,2

Варення

0,3

72,5

299/1255,8

Мед

0,3

77,2

318/1335,6

Какао

20,0

18,8

38,2

414/1738,8

Шоколад

5,1

34,1

6,5

549/2305,8

Морозиво “Плом­бір”

4,2

15,0

20,4

240/1008

Соки

Апельсиновий

0,6

-9,3

54/226,8

 

Яблучний

0,2

- 11,5

51/214,2

 

Індивідуальний добовий харчовий раціон

Режим харчування

Назви продуктів

Вага

продукту

Склад у про­дуктах. %

Калорій­ність

(енер­гетична)

Відсоток до­бового раціону

Відсоток Вашого добового раціону

білків

жирів

вуглеводів

Сніданок

 

 

 

 

 

 

25

 

Загальна кількість

 

 

 

 

 

 

 

 

Обід

 

 

 

 

 

 

35

 

Загальна кількість

 

 

 

 

 

 

 

 

Полуде­нок

 

 

 

 

 

 

20

 

Загальна кількість

 

 

 

 

 

 

 

 

Вечеря

 

 

 

 

 

 

20

 

Загальна кількість

 

 

 

 

 

 

 

.

Сумарна кількість

 

 

 

 

 

 

100

 

Цей матеріал з subject.com.ua  

Додатки

Вхід на сайт

Пошук

Корисні посилання

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0