Овочі, фрукти, гриби |
|
||||||
Горошок зелений консервований |
5 |
0,2 |
6 |
73 |
|
||
Капуста цвітна варена |
1,8 |
0,3 |
3,5 |
26 |
|
||
Капуста білокачанна |
1,8 |
0,1 |
4,6 |
27 |
|
||
Кабачки тушковані |
0,7 |
1,9 |
5,3 |
40 |
|
||
Цибуля зелена (перо) |
1,3 |
|
3,5 |
19 |
|
||
Цибуля ріпчаста |
1,4 |
|
9 |
41 |
|
||
Морква |
1,3 |
0,1 |
7 |
34 |
|
||
Огірки свіжі |
0,7 |
0,1 |
1,8 |
11 |
|
||
Огірки квашені |
2,8 |
|
1,3 |
19 |
|
||
Перець зелений солодкий |
1,3 |
|
5,2 |
26 |
|
||
Перець червоний солодкий |
1,3 |
|
5,2 |
27 |
|
||
Петрушка (зелень) |
3,7 |
0,4 |
6,8 |
49 |
|
||
Петрушка (корінь) |
1,5 |
0,6 |
6,5 |
5 |
|
||
Редька |
1,2 |
0,1 |
3,5 |
21 |
|
||
Ріпа |
1,5 |
|
50 |
27 |
|
||
Салат зелений |
1,5 |
0,2 |
1,7 |
17 |
|
||
Буряк варений |
1,8 |
|
10,6 |
49 |
|
||
Селера (корінь) |
1,3 |
0,3 |
5,5 |
32 |
|
||
Апельсин |
0,9 |
0,2 |
8,1 |
45 |
|
||
Грейпфрут |
0,9 |
0,2 |
6,5 |
35 |
|
||
Баклажани |
0,6 |
0,1 |
5,5 |
24 |
|
||
Персики |
0,9 |
0,3 |
9,5 |
43 |
|
||
Слива |
0,8 |
|
9,5 |
43 |
|
||
Томати консервовані |
0,5 |
|
2,1 |
10 |
|
||
Томатна паста |
3,6 |
|
11,8 |
63 |
|
||
Томати свіжі |
1,1 |
0,2 |
3,5 |
31 |
|
||
Горобина чорноплідна |
1,5 |
0,1 |
10,8 |
52 |
|
||
Груша |
0,4 |
0,3 |
9 |
42 |
|
||
Селера (зелень) |
|
|
2 |
8 |
|
||
Гранат |
0,9 |
|
11,2 |
52 |
|
||
Кріп |
2,5 |
0,5 |
4,1 |
31 |
|
||
Часник |
6,5 |
|
3,2 |
22 |
|
||
Щавель |
1,5 |
|
3 |
19 |
|
||
Кабачки |
0,6 |
0,3 |
5,7 |
27 |
|
||
Кавун |
0,7 |
0,2 |
8,7 |
38 |
|
||
Диня |
0,6 |
|
9 |
38 |
|
||
Хурма |
0,5 |
|
13,2 |
53 |
|
||
Абрикоси |
0,9 |
0,1 |
9 |
41 |
|
||
Алича |
0,2 |
|
6,4 |
27 |
|
||
Ананас |
0,4 |
0,2 |
11,5 |
49 |
|
||
Банани |
1,5 |
0,1 |
19 |
89 |
|
||
Черешня |
1,1 |
0,4 |
10,6 |
50 |
|
||
Яблуко |
0,4 |
0,4 |
9 |
45 |
|
||
Мандарин |
0,8 |
0,3 |
8,1 |
40 |
|
||
Лимон |
0,9 |
0,1 |
3 |
33 |
|
||
Виноград |
0,6 |
0,2 |
15 |
65 |
|
||
Полуниця |
0,8 |
0,4 |
6,2 |
34 |
|
||
Журавлина |
0,5 |
|
3,8 |
26 |
|
||
Аґрус |
0,7 |
0,2 |
9,1 |
43 |
|
||
Малина |
0,8 |
0,3 |
8,3 |
42 |
|
||
Смородина червона |
0,6 |
0,2 |
7,3 |
39 |
|
||
Ревінь |
0,7 |
|
2,9 |
16 |
|
||
Горошок зелений (свіжоморожений) |
3,1 |
0,2 |
7,1 |
41 |
|
||
Бруква |
1,2 |
0,1 |
7 |
34 |
|
||
Смородина чорна |
1 |
0,2 |
6,7 |
38 |
|
||
Шипшина суха |
3,4 |
|
21,5 |
110 |
|
||
Гриби білі (свіжі) |
3,7 |
1,7 |
1,1 |
23 |
|
||
Гриби шампіньйони |
4,3 |
1 |
0,1 |
27 |
|
||
Гриби білі (сушені) |
36 |
4 |
23,5 |
281 |
|
||
Сухофрукти, мед |
|
||||||
Курага |
5,2 |
|
55 |
234 |
|
||
Родзинки |
1,8 |
|
66 |
262 |
|
||
Чорнослив |
2,3 |
|
57,8 |
242 |
|
||
Яблуко |
2,2 |
|
44,6 |
199 |
|
||
Мед натуральний |
0,8 |
|
74,8 |
314 |
|
||
Молочні продукти |
|
||||||
Молоко 3,5% |
2,79 |
3,5 |
4,69 |
61 |
|
||
Молоко 3,2% |
2,8 |
3,2 |
4,7 |
5,8 |
/td> |
||
Молоко 6 % |
3 |
6 |
4,7 |
84 |
|
||
Вершки 10 % |
3 |
10 |
4 |
118 |
|
||
Вершки 20 % |
2,8 |
20 |
3,7 |
206 |
|
||
Вершки 35 % |
2,5 |
35 |
3 |
337 |
|
||
Ряжанка 6 % |
3 |
6 |
4,1 |
84 |
|
||
Сир напівжирний 9 % |
16,7 |
9 |
2 |
159 |
|
||
Сир жирний 18 % |
14 |
18 |
2,8 |
232 |
|
||
Сиркові маси особливі |
7,1 |
23 |
26 |
341 |
|
||
Сирки глазуровані |
8,5 |
27,8 |
30,5 |
407 |
|
||
Молоко сухе незбиране |
26 |
25 |
37,5 |
476 |
|
||
Молоко згущене без цукру |
7 |
8,3 |
9,5 |
140 |
|
||
Какао зі згущеним молоком та цукром |
8,2 |
7,5 |
43,5 |
309 |
|
||
Вершки згущені з цукром |
8 |
19 |
37 |
382 |
|
||
Йогурт 1,5 % |
3 |
1,5 |
3,5 |
51 |
|
||
Йогурт 1,5 % солодкий |
5 |
1,5 |
8,5 |
70 |
|
||
Молоко згущене з цукром |
7,2 |
8,5 |
43,5 |
320 |
|
||
Сметана 20% |
2,8 |
20 |
3,2 |
206 |
|
||
Сметана 30 % |
2,4 |
30 |
3,1 |
294 |
|
||
Кава зі згущеним молоком та цукром |
8,4 |
8,6 |
44 |
312 |
|
||
Вершки збиті |
2,8 |
28 |
18 |
346 |
|
||
Морозиво молочне |
3,2 |
3,5 |
15,5 |
126 |
|
||
Морозиво вершкове |
3,3 |
10 |
14 |
179 |
|
||
Морозиво пломбір |
3,2 |
15 |
15 |
227 |
|
||
Морозиво ескімо |
3,5 |
20 |
14,3 |
270 |
|
Цей матеріал з subject.com.ua